- 1 ANANAS
- 1 CRVENA PAPRIKA BABURA
- 1 LJUBIČASTI LUK
- NEKOLIKO KOBASICA
SOS
- 7 KAŠIKA ROSTILJ (BARBECUE) SOSA
- 2 KAŠIKE MEDA
- 2 KAŠIČICE TABASKO SOSA (ukoliko volite ljuto)
PRIPREMA
Ananas, papriku i luk isecite na krupnije komade.
Kobasice isecite na komade veličine oko 2-3 cm i nanižite na ražnjić naizmenično ih redjajući.
Roštilj sos, med i tabasko ljuti sos dobro promesati dok se sastojci ne sjedine.
Pripremljene ražnjiće premazati sosom i staviti na roštilj da se peku na laganoj vatri. U toku pečenja nekoliko puta premazati ražnjiće sosom kako bi se lepo glazirali.
Peći dok ne porumene a zatim uživati u ovoj drugačijoj, smeloj i preukusnoj varijanti obroka.
Javite nam vase utiske o ovom receptu, zahvaljujemo unapred.
Prijatno!